Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)

3.9 (11 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 g button mushrooms
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 300 g fresh silverbeet, stalks removed and roughly chopped
  • 1 onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp dried oregano
  • 200 g ricotta
  • 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
  • 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
  • 60 g water
  • 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
  • 50 g mozzarella, grated
  • fresh basil, leaves only, to garnish

Inf. nutricional
por 4 portions
Calorías
5830 kJ / 1390 kcal
Proteína
68 g
Carbohidratos
110 g
Grasa
69 g
Grasas saturadas
28 g
Fibra
31 g
Sodio
1420 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas