Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g button mushrooms
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 300 g fresh silverbeet, stalks removed and roughly chopped
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g ricotta
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 60 g water
- 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
- 50 g mozzarella, grated
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 5830 kJ / 1390 kcal
- Proteína
- 68 g
- Carbohidratos
- 110 g
- Grasa
- 69 g
- Grasas saturadas
- 28 g
- Fibra
- 31 g
- Sodio
- 1420 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Creamy miso mushroom udon
45 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Banana and oatmeal energy bars
35 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min