Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g button mushrooms
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 300 g fresh silverbeet, stalks removed and roughly chopped
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g ricotta
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 60 g water
- 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
- 50 g mozzarella, grated
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 5830 kJ / 1390 kcal
- Proteína
- 68 g
- Carbohidratos
- 110 g
- Grasa
- 69 g
- Grasas saturadas
- 28 g
- Fibra
- 31 g
- Sodio
- 1420 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 Std. 30 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Hidden veg sausage rolls
45min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min