Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Proteína
- 13.5 g
- Carbohidratos
- 49.8 g
- Grasa
- 10 g
- Grasas saturadas
- 3.3 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sodio
- 141 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Quick chicken tikka masala
35 Min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Chicken Pizzaiola
50 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
Tandoori paneer pizza
1 Std. 30 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min