Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 20 g mozzarella cheese, cut into cubes (3 cm)
- 2 slices bread, cut into pieces and slightly frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 anchovy fillets
- 1 tsp pickled capers, drained
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 30 g water
- 190 g red capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 130 g green capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 310 g zucchini, cut into pieces
- 4 yellow squash, cut into quarters
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained
- 50 g pitted green Sicilian olives
- 100 g feta cheese, cut into cubes
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3739 kJ / 890 kcal
- Proteína
- 49.3 g
- Carbohidratos
- 66.2 g
- Grasa
- 42 g
- Fibra
- 26.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Caribbean curry
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min