Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
TM6

Silverbeet and mushroom pasta (TM6)

4.3 (66 valoraciones )

Ingredientes

  • 250 g dried pasta, of choice
  • 4 garlic cloves
  • 3 stalks fresh silverbeet, stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
  • 100 g red onion, cut into wedges (1 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 40 g white wine
  • 200 g fresh button mushrooms cut into halves
  • 250 g tomato passata (see Tip)
  • 30 g tomato paste
  • ½ tsp sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 3 sprigs fresh basil, leaves only, torn, plus extra to garnish
  • 10 g Parmesan cheese, shaved, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1470.6 kJ / 351.5 kcal
Proteína
12.8 g
Carbohidratos
59.3 g
Grasa
7 g
Grasas saturadas
1.4 g
Fibra
4.8 g
Sodio
367 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas