Silverbeet and mushroom pasta (TM6)

Silverbeet and mushroom pasta (TM6)

4.2 76 valoraciones
Prep. 15min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • dried pasta of choice
    250 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh silverbeet stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
    3 stalks
  • red onion cut into wedges (1 cm)
    100 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • white wine
    40 g
  • fresh button mushrooms cut into halves
    200 g
  • tomato passata (see Tip)
    250 g
  • tomato paste
    30 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ⅛ tsp
  • fresh basil leaves only, torn, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • Parmesan cheese shaved, to garnish
    10 g

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 367 mg
Proteína 12.8 g
Calorías 1470.6 kJ / 351.5 kcal
Grasa 7 g
Fibra 4.8 g
Grasas saturadas 1.4 g
Carbohidratos 59.3 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...