Versiones compatibles
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 450 g cauliflower, cut into florets
- 80 g onion, cut into halves
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp curry powder (see Tip)
- ½ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
- 120 g water
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 6100 kJ / 1460 kcal
- Proteína
- 153 g
- Carbohidratos
- 83 g
- Grasa
- 53 g
- Grasas saturadas
- 16 g
- Fibra
- 25 g
- Sodio
- 628 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Apricot Chicken
35min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 Min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Creamy beef curry and rice
1 Std. 15 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min