Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g dried black-eyed beans (see Tips)
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion, cut into halves
- 20 g oil
- 250 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 5 potatoes (approx. 350 g), cut into cubes (3-4 cm)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 300 g cabbage, shredded
- 1 lime, juice only
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- crusty bread, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2325.3 kJ / 553.6 kcal
- Proteína
- 28.4 g
- Carbohidratos
- 56.4 g
- Grasa
- 20.9 g
- Grasas saturadas
- 6.1 g
- Fibra
- 12.5 g
- Sodio
- 1542.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mexican chicken stew
40min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Tomato basil chicken stew
35min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 Std. 10 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Chorizo meatballs and potato stew
40min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
One pot pasta with chorizo
35min
Caribbean curry
40min