Dispositivos y accesorios
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Prep. 15min
Total 3h 25min
6 porties
Ingredientes
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
216.8 mg
Proteína
79.7 g
Calorías
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Grasa
59.7 g
Fibra
6.8 g
Grasas saturadas
11 g
Carbohidratos
10.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ouders verwennen
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pompoen baba ganoush
35min
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Ninguna valoración
Hollandaisesaus
15min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Asperges en prosciutto cannoli
Ninguna valoración
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Vichyssoise met pasta
35min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min