Dispositivos y accesorios
Soula's Spanakopita
Prep. 20min
Total 1h 35min
25 portions
Ingredientes
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
290.2 mg
Proteína
8.5 g
Calorías
965.6 kJ /
230.8 kcal
Grasa
9.2 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
5.3 g
Carbohidratos
28.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Postcards from Greece
14 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Leek and Cheese Tart
1h 5min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Kumara pie
1h 45min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Berry chia jam
3h 15min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Ricotta gnocchi
2h
Spinach and chorizo filo pies
45min
Mushroom tart
50min
Spanakopita
2h 10min
Gnocchi
1h 40min