Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g dried borlotti beans (see Tips)
- 1950 water, plus extra to soak
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
- 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g tomato passata
- sea salt, to taste
- 200 g ditalini pasta
- 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
- dried chilli flakes, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1498.2 kJ / 356.7 kcal
- Proteína
- 21.6 g
- Carbohidratos
- 37.7 g
- Grasa
- 11.2 g
- Grasas saturadas
- 4.3 g
- Fibra
- 8 g
- Sodio
- 963.8 mg
Recetas alternativas
Creamy vegetable rice
25 Min
Red rice using rice mode
55 min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Wok-style curried vegetables
35min
Delicious coconut dhal (6 months+)
30min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min