Dispositivos y accesorios
Risotto with lemon, thyme and feta
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
851.5 mg
Proteína
11.8 g
Calorías
2008.3 kJ /
478 kcal
Grasa
17.3 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
9.6 g
Carbohidratos
65.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Signature Risottos
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Risotto verde
45min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Basil pesto
10min
Béchamel sauce
20min
Minestrone
40min
Cream of tomato soup
25min
Bubble and squeak soup
35min
Milanese risotto
25min
Asparagus risotto
40min
Classic mushroom risotto
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min