Risotto with lemon, thyme and feta
TM6 TM5 TM31

Risotto with lemon, thyme and feta

4.1 (53 valoraciones )

Ingredientes

  • ½ lemon, zest only, no white pith
  • 100 g leeks, white part only, cut into pieces (3-4 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g salted butter
  • 320 g Arborio rice
  • 50 g dry white wine
  • 750 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 150 g Danish feta, cut into cubes (1 cm)
  • 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • salt, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2008.3 kJ / 478 kcal
Proteína
11.8 g
Carbohidratos
65.2 g
Grasa
17.3 g
Grasas saturadas
9.6 g
Fibra
2.8 g
Sodio
851.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas