Dispositivos y accesorios
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Prep. 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (opcional)1 - 2 snuifjes
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
911 mg
Proteína
11.5 g
Calorías
1820 kJ /
435 kcal
Grasa
17.3 g
Fibra
15.8 g
Grasas saturadas
2.3 g
Carbohidratos
62.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Ninguna valoración
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Geraspte Wortelsalade
10min
Rode kool cups met kip
25min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Ninguna valoración
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Zalm en venkel risotto
25min
Glutenvrije bloem
Ninguna valoración
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Stevige linzenchili
50min
Broccoli-ham omelet
35min