Dispositivos y accesorios
Pesto en zongedroogde tomatencake
Prep. 5min
Total 40min
10 porties
Ingredientes
-
boter voor de vorm
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
pijnboompitten50 g
-
blaadjes verse basilicum25
-
olijfolie100 g
-
eieren3
-
bloem en iets meer voor de vorm150 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
-
melk100 g
-
zout naar eigen smaak4 snuifjes
-
vers gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
9.2 g
Calorías
1183.6 kJ /
281.8 kcal
Grasa
20.1 g
Fibra
1.6 g
Carbohidratos
15.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Picknick
9 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Maïsbrood en cheddar muffins
Ninguna valoración
Mediterrane paprika's
Ninguna valoración
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Oriëntaalse brunch
Ninguna valoración
Thaise rode curry
1h
Gegrilde kaas met champignons
Ninguna valoración
Chorizo Quiche
2h 30min
Hummus van rode biet
10min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1h 45min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Ninguna valoración
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Basilicumpesto
10min