Salted Herbs
TM6 TM5

Salted Herbs

5.0 (5 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g fresh parsley, leaves and tender stems (see Tip)
  • 10 g fresh savory, in sections (3 cm/1 in.)
  • 10 g fresh thyme, leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)
  • 30 g fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)
  • 150 g carrots, cut into pieces
    o bien 150 g parsnips, cut into pieces
  • 100 g celery stalk with leaves, cut into pieces
  • 100 g green onions, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
    o bien 100 g leeks, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
  • 165 g coarse salt (see Tip)

Inf. nutricional
por 2 jars
Calorías
1111.3 kJ / 265.6 kcal
Proteína
10.8 g
Carbohidratos
30.7 g
Grasa
4.5 g
Grasas saturadas
1.3 g
Fibra
28.8 g
Sodio
64226 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas