Dispositivos y accesorios
Sautéed vegetables
Prep. 5min
Total 15min
1 Complete Recipe
Ingredientes
-
extra virgin olive oil100 g
-
onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves2
-
leeks finely cut (only the white part, approx. 300 g)3
-
200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)ripe tomatoes cut into quarters (approx. 300 g)3
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Complete Recipe
Proteína
12.4 g
Calorías
4833 kJ /
1155 kcal
Grasa
101.3 g
Carbohidratos
48.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Sautéing Onions and Garlic
20min