Dispositivos y accesorios
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Prep. 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (opcional)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
11.3 g
Calorías
2919 kJ /
698 kcal
Grasa
58.5 g
Fibra
6.5 g
Carbohidratos
29.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Traditionele recepten
47 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pad Thai
45min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Ninguna valoración
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Ninguna valoración
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Ninguna valoración
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Ninguna valoración
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Ninguna valoración
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Ninguna valoración
Dadel- en Haverdrank
20min
Quinoasalade
40min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Rode kool met appel
1h 10min