Dispositivos y accesorios
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Prep. 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (opcional)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
11.3 g
Calorías
2919 kJ /
698 kcal
Grasa
58.5 g
Fibra
6.5 g
Carbohidratos
29.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Traditionele recepten
47 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 min
Dadel curry dip
5 min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 min
Hollandaisesaus
15 min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 godz.
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Aardappel- en spruitjespuree
40 min
Verse Tomatensoep
30 min
Béchamelsaus
15 min