Dispositivos y accesorios
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Prep. 10min
Total 3h 10min
4 stuks
Ingredientes
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (opcional)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stuk
Sodio
384.3 mg
Proteína
19.5 g
Calorías
2200.8 kJ /
526 kcal
Grasa
30.8 g
Fibra
3.8 g
Grasas saturadas
7.8 g
Carbohidratos
44.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pizza 2.0
7 Recetas
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Tumis Buncis
Ninguna valoración
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Ninguna valoración
Regenboog Veggie Pizza
Ninguna valoración
Gestoomde pesto broodjes
Ninguna valoración
Kimchi
Ninguna valoración
Cashew cheddarkaas
Ninguna valoración
Kimchi mac&cheese
50min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min