Dispositivos y accesorios
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Prep. 10min
Total 3h 10min
4 stuks
Ingredientes
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (opcional)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stuk
Sodio
384.3 mg
Proteína
19.5 g
Calorías
2200.8 kJ /
526 kcal
Grasa
30.8 g
Fibra
3.8 g
Grasas saturadas
7.8 g
Carbohidratos
44.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pizza 2.0
7 Recetas
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Vanille Yoghurt
Ninguna valoración
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Oost-Europese brunch
Ninguna valoración
Tarte Tatin
2h
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Ninguna valoración
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Pistache Crème Brûlée
3h 20min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Ninguna valoración
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Ninguna valoración