Dispositivos y accesorios
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Prep. 30min
Total 1h 5min
4 porties
Ingredientes
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
23 g
Calorías
1193 kJ /
285 kcal
Grasa
16 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Klassiekers
27 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Prei en Kaas Taart
1h 5min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Ninguna valoración
Kimchi
Ninguna valoración
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Ninguna valoración
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Groentensaus voor pasta
40min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Ninguna valoración
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Kipfricassee
Ninguna valoración
Bouillabaisse
Ninguna valoración
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min