Dispositivos y accesorios
Tarte tatin
Prep. 30min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
cold water50 g
-
sea salt1 pinch
Caramel and filling
-
caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, cut into pieces70 g
-
water1030 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Granny Smith apples peeled and cut into sixths (see Tips)8
-
vinegar1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
23.9 mg
Proteína
3.1 g
Calorías
1535.7 kJ /
367 kcal
Grasa
17.7 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
11 g
Carbohidratos
49.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Vegetable liquid stock (TM6)
3h 15min
Crème pâtissière
15min
Almond Tuiles
1h 30min
Peppers stuffed with salted cod brandade
Ninguna valoración
Crema catalana
40min
Pear and chocolate frangipane
2h
Gougères
55min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Crème anglaise
15min