Dispositivos y accesorios
Smoked salmon mousse
Prep. 5min
Total 5min
650 g
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 650 g
Sodio
3022 mg
Proteína
63.9 g
Calorías
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Grasa
140.9 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
78.1 g
Carbohidratos
18.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury Christmas
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Smoked Salmon Pâté
5min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Cranberry Sauce
1h
Peach Bellini
5min
Lamb fajitas
30min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Leek and smoked salmon dip
55min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Chimichurri
5min