Dispositivos y accesorios
Smoked salmon mousse
Prep. 5min
Total 5min
650 g
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 650 g
Sodio
3022 mg
Proteína
63.9 g
Calorías
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Grasa
140.9 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
78.1 g
Carbohidratos
18.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury Christmas
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Baked artichoke dip
35min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Scallops with pea purée
25min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Whipped Feta
35min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5min
Prawn Cocktail
15min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Saffron and cardamom poached pears
40min