Versiones compatibles
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Proteína
- 9.2 g
- Carbohidratos
- 37.8 g
- Grasa
- 45.1 g
- Grasas saturadas
- 7 g
- Fibra
- 12.9 g
- Sodio
- 258.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
One whole cauliflower
45min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4sa 35 dk
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Tuna nicoise salad (gut health)
1u. 15min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h