Dispositivos y accesorios
Pecan, apple and carrot pudding
Prep. 5min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
Pudding
-
butter for greasing
-
pecan nuts plus extra for garnishing80 g
-
carrot cut into pieces80 g
-
red apple core removed and cut into quarters130 g
-
raw sugar2 tbsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon plus extra to sprinkle½ tsp
-
ground allspice½ tsp
-
eggs2
-
cornflour20 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
water1200 g
Syrup
-
pouring (whipping) cream70 g
-
raw sugar50 g
-
natural vanilla extract¼ tsp
-
water1 tbsp
-
butter cut into cubes40 g
-
star anise2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
379.6 mg
Proteína
11.8 g
Calorías
3485.3 kJ /
833 kcal
Grasa
63.2 g
Fibra
8.1 g
Grasas saturadas
22.4 g
Carbohidratos
62.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cooking for Me and You
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Fig and apricot tea bread
1 Std. 30 Min
Breakfast bars
40 Min
Fig and walnut bread
3 Std. 20 Min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 Std. 25 Min
Pure green goodness
5 Min
Cranberry pistachio spiced muffins
50 Min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 Min
Zucchini slice
45 Min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 Std. 30 Min
Chocolate fruit and nut squares
1 Std. 10 Min
Healthy biscuits
35 Min