Dispositivos y accesorios
Pecan, apple and carrot pudding
Prep. 5min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
Pudding
-
butter for greasing
-
pecan nuts plus extra for garnishing80 g
-
carrot cut into pieces80 g
-
red apple core removed and cut into quarters130 g
-
raw sugar2 tbsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon plus extra to sprinkle½ tsp
-
ground allspice½ tsp
-
eggs2
-
cornflour20 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
water1200 g
Syrup
-
pouring (whipping) cream70 g
-
raw sugar50 g
-
natural vanilla extract¼ tsp
-
water1 tbsp
-
butter cut into cubes40 g
-
star anise2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
379.6 mg
Proteína
11.8 g
Calorías
3485.3 kJ /
833 kcal
Grasa
63.2 g
Fibra
8.1 g
Grasas saturadas
22.4 g
Carbohidratos
62.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cooking for Me and You
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Carrot poppy seed muffins
1óra 15p
Gluten free Mediterranean bread
1óra 35p
Warm cabbage dish
15p
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10p
Roasted carrot dip
1óra
Russian beetroot salad
1óra 10p
Cranberry pistachio spiced muffins
50p
Zucchini slice
45p
Crunchy carrot salad
10p
Baked honey cheesecake
4óra 20p
Pumpkin and turmeric loaf
1óra 50p
Spinach and feta muffins
40p