Green Lentil Risotto with Asparagus
TM6 TM5

Green Lentil Risotto with Asparagus

4.2 (22 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • ½ oz unsalted butter
  • 7 oz dried green lentils, rinsed
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 18 oz vegetable stock
  • ½ tsp salt, to taste
  • 8 oz asparagus, trimmed, cut into pieces (2 in.)
  • 2 oz mascarpone cheese
  • lemon peels, thin peel only, no white pith
  • fresh chives, to garnish
  • pumpkin seeds, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1038 kJ / 248 kcal
Proteína
13 g
Carbohidratos
28 g
Grasa
9 g
Grasas saturadas
5 g
Fibra
5 g
Sodio
646 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas