Dispositivos y accesorios
Lentil Salad
Prep. 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
dried black lentils12 oz
-
30 oz watervegetable stock30 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
garlic cloves to taste6
-
baby spinach plus extra to serve9 oz
-
cucumber½
-
cherry tomatoes10
-
pomegranate molasses1 oz
-
feta cheese crumbles
-
microgreens to garnish
-
fresh parsley leaves to garnish
-
ground black pepper to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
122 mg
Proteína
24.2 g
Calorías
2229.5 kJ /
532.9 kcal
Grasa
22.8 g
Fibra
17.7 g
Grasas saturadas
3.4 g
Carbohidratos
62 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eating Well Healthy Gut
8 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Green Goddess Salad
10 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min