Dispositivos y accesorios
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
Prep. 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
pattypan squash cut into pieces (1 in.)16 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
broccoli rabe trimmed, cut into pieces8 oz
-
water divided62 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
pine nuts2 oz
-
garlic cloves2
-
baby spinach2 oz
-
extra virgin olive oil5 oz
-
lemon juice2 tsp
-
dried whole wheat pasta8 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1069 mg
Proteína
21 g
Calorías
3251 kJ /
777 kcal
Grasa
57 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
10 g
Carbohidratos
55 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mindfully Mediterranean
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken and Quinoa Salad
50min
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Thai Curry Noodles
25min
Vegan Cashew Sauté
35min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Turkey Taco Bowl
1h