Dispositivos y accesorios
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
Prep. 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
pattypan squash cut into pieces (1 in.)16 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
broccoli rabe trimmed, cut into pieces8 oz
-
water divided62 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
pine nuts2 oz
-
garlic cloves2
-
baby spinach2 oz
-
extra virgin olive oil5 oz
-
lemon juice2 tsp
-
dried whole wheat pasta8 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1069 mg
Proteína
21 g
Calorías
3251 kJ /
777 kcal
Grasa
57 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
10 g
Carbohidratos
55 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mindfully Mediterranean
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Golden Beet Gazpacho
50min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9h 45min
Sweet Potato Gnocchi
1h 15min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min