Dispositivos y accesorios
Gwinganna mushroom pâté
Prep. 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
75.6 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
678.8 kJ /
162.2 kcal
Grasa
14.2 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
1.6 g
Carbohidratos
6.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Carrot and coriander soup
30min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Ninguna valoración
Spicy cauliflower soup
20min
Cream of tomato soup
25min
Silverbeet dahl
8h 40min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Mushroom pâté
1h 15min
Plant-based parmesan
5min
Pea and mint soup
20min