Dispositivos y accesorios
Gwinganna mushroom pâté
Prep. 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
75.6 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
678.8 kJ /
162.2 kcal
Grasa
14.2 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
1.6 g
Carbohidratos
6.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Quick herb paste
10min
Hommus
15min
Basil pesto
10min
Mushroom pâté
1h 15min
Broccoli soup with sage oil
30min
Baba ghanoush
1h
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Fresh fennel salad
10min