![Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E32AA0E6-3569-46E4-9416-2CB9D93CE5B4/Derivates/75C50388-03DD-49B3-BD24-6E8AF8962F95.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mint Sauce
- 1 lemon
- ½ oz mint leaves
- ½ oz cilantro leaves
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 oz extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb loin chops, bone in
- 2 sprigs rosemary
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ oz extra virgin olive oil
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Proteína
- 33.9 g
- Carbohidratos
- 4.3 g
- Grasa
- 96.7 g
- Grasas saturadas
- 37.5 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sodio
- 730.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Tunisian Beef Ribs
4 godz. 55 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Steak
1h 30min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.