Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Creamy Avocado
- 8 oz avocado, flesh only, peel and pit removed (see Tip)
- ¼ tsp salt
- 1 lime, freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish
Salmon
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 20 oz fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 tsp extra virgin olive oil, divided
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- vegetable oil, to sear
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1808.5 kJ / 432.2 kcal
- Proteína
- 30.2 g
- Carbohidratos
- 7.2 g
- Grasa
- 31.8 g
- Grasas saturadas
- 6.3 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sodio
- 541.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sautéing Shrimp
15 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Tunisian Beef Ribs
4h 55min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Sous-vide Steak
1h 30min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min