Dispositivos y accesorios
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
Prep. 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Creamy Avocado
-
avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)8 oz
-
salt¼ tsp
-
lime freshly squeezed (juice only)1
Salmon
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)60 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)20 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
vegetable oil to sear
-
lime sliced, to garnish1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
541.3 mg
Proteína
30.2 g
Calorías
1808.5 kJ /
432.2 kcal
Grasa
31.8 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
6.3 g
Carbohidratos
7.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Shrimp Sauté
25 Min
Mantou Buns with Soya Milk
1 Std. 35 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 Min