Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp dried red chili flakes
- ¼ tsp ground cloves
- 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
- 8 oz shallots, quartered lengthwise
- fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
Ginger Glaze
- 4 oz dark brown sugar
- 2 tsp ginger, minced
- 1 tbsp corn starch
- 4 oz water
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- non-stick spray oil
- fresh parsley, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1803 kJ / 431 kcal
- Proteína
- 38 g
- Carbohidratos
- 42 g
- Grasa
- 12 g
- Grasas saturadas
- 4 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 628 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2sa 45 dk
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min