Dispositivos y accesorios
Crab Stuffed Lobster Tails
Prep. 20min
Total 50min
2 portions
Ingredientes
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (opcional)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
56 g
Calorías
3192 kJ /
763 kcal
Grasa
56 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Table for Two
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Salmon Tartare
10min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Tuna Tartare
40min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Cioppino
55min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h