Versiones compatibles
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Carbohidratos
- 3.4 g
- Grasa
- 10.1 g
- Grasas saturadas
- 1.9 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sodio
- 472.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Wonton soup
1h
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10 min
Gyoza meatballs
35 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Wonton soup (pork)
45 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Pork san choy bau
25min
Okonomiyaki
30 min