Versiones compatibles
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Carbohidratos
- 3.4 g
- Grasa
- 10.1 g
- Grasas saturadas
- 1.9 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sodio
- 472.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Wonton soup
1 Std.
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min