Versiones compatibles
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Carbohidratos
- 3.4 g
- Grasa
- 10.1 g
- Grasas saturadas
- 1.9 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sodio
- 472.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Gyoza meatballs
35min
Char siew sauce
10min
Sweet and sour pork ribs
35min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Wonton soup (pork)
45min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min