Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g beef fillet, cut into thin slices
- 2 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 2 tsp sesame oil
- 2 tsp cornflour
- 250 g flat rice stick noodles (dried or fresh - 1 cm width)
- 150 g brown onion, cut into thin slices
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into julienne
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 - 2 pinches salt
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 150 g fresh bean sprouts
- 40 g fresh chives, cut into pieces (2 cm)
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 8299.9 kJ / 1976.2 kcal
- Proteína
- 101.9 g
- Carbohidratos
- 279.6 g
- Grasa
- 43.7 g
- Grasas saturadas
- 9.2 g
- Fibra
- 16.4 g
- Sodio
- 3952 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sticky sesame chicken
40 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Stir-fry beef bowl
35min
Asian-style pork noodles
1h
Chicken pesto pasta
30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Nasi goreng
40 Min
Chicken katsu curry with rice
1h 40 min
Honey BBQ Chicken
1h
Sweet and sour pork
40 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50min