Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 tsp sesame oil
- 2 eschalots
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed
- 200 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
- 400 g coconut cream
- 10 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g bok choy, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 300 g beef fillet steak, trimmed and cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 1 lime, zested and juiced
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- fried shallots, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1504.1 kJ / 358.1 kcal
- Proteína
- 21.7 g
- Carbohidratos
- 9.6 g
- Grasa
- 25.8 g
- Grasas saturadas
- 20.9 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sodio
- 2008.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Curry laksa
45min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 Std. 45 Min
Thai chicken wraps
40min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Prawn and chicken laksa
40min
Tom kha prawns
25 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2óra 25p
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Thai beef salad with noodles
1h