Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g dried soba noodles (see Tips)
- 20 g fresh ginger
- 1000 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- 40 g tamari
- 50 g shiro (white) miso paste
- 500 g chicken tenderloins, cut into halves
- 200 - 300 g savoy cabbage leaves, cut into thin slices (see Tips)
- 1 bunch Asian greens of choice, cut into pieces (2 cm)
- toasted sesame seeds, for sprinkling
- 100 g fresh enoki mushrooms
- 8 fresh shiitake mushrooms, finely sliced
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1769.7 kJ / 421.4 kcal
- Proteína
- 41.7 g
- Carbohidratos
- 40.2 g
- Grasa
- 8 g
- Grasas saturadas
- 1.6 g
- Fibra
- 7.5 g
- Sodio
- 1823.5 mg
Recetas alternativas
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Miso salmon broth
40 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Miso chicken and rice
1h 30min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Coconut poached chicken salad
45 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min