Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dan dan sauce
- 50 g dried shrimp (see Tips)
- water, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 70 g eschalots
- 50 g brown onion
- 1 tbsp chilli powder
- 50 g miso paste (see Tips)
- 150 g vegetable oil
Peanut sauce
- 90 g peanut butter
- 30 g sesame oil
- 30 g hot chilli sauce
Minced pork sauce
- 30 g zha cai (optional - see Tips)
- 20 g fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 150 g pork mince
- 20 g oyster sauce
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- ½ tsp white sugar
- 120 g water
- 2 tsp cornflour
- 1 ½ tsp dark soy sauce
Noodles
- 1600 g water
- 1 tsp salt
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp white sugar
- 1 tsp dark soy sauce
- 300 g dried ramen noodles
- 60 g white sesame seeds, toasted
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices
- unsalted peanuts, crushed
- rice wine vinegar, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2800.3 kJ / 666.7 kcal
- Proteína
- 21.7 g
- Carbohidratos
- 24 g
- Grasa
- 53.2 g
- Grasas saturadas
- 7.7 g
- Fibra
- 7.1 g
- Sodio
- 1493.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Korean beef bowl
1h 10min
Vietnamese mixed meat pho
1u. 50min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Japanese ramen noodle soup
1u. 50min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Wonton soup
1h
Okonomiyaki
30 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min