Dispositivos y accesorios
Dan dan mian (dandan noodles)
Prep. 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Dan dan sauce
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
eschalots70 g
-
brown onion50 g
-
chilli powder1 tbsp
-
miso paste (see Tips)50 g
-
vegetable oil150 g
Peanut sauce
-
peanut butter90 g
-
sesame oil30 g
-
hot chilli sauce30 g
Minced pork sauce
-
zha cai (optional - see Tips)30 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
vegetable oil20 g
-
pork mince150 g
-
oyster sauce20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
water120 g
-
cornflour2 tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
Noodles
-
water1600 g
-
salt1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white sugar¼ tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
dried ramen noodles300 g
-
white sesame seeds toasted60 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices1
-
unsalted peanuts crushed
-
rice wine vinegar to taste
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1493.1 mg
Proteína
21.7 g
Calorías
2800.3 kJ /
666.7 kcal
Grasa
53.2 g
Fibra
7.1 g
Grasas saturadas
7.7 g
Carbohidratos
24 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Around Asia
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mapo tofu
15min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Wonton soup
1h
Buddha's Delight
55min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Pork belly ramen
4h 10min
Chicken banh mi
4h 35min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Gado gado
1h
San bei ji (three cup chicken)
35min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min