Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g boneless pork belly, rind on, scored
- 3 garlic cloves
- 10 g sesame oil
- 60 g Japanese soy sauce
- 2000 g water
- 3 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 1 tsp Chinese black vinegar
- 2 cm piece fresh ginger, cut into slices (3 mm)
- 50 g miso paste
- 2 eggs
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 270 g dried ramen noodles
- 1 nori sheet, torn into 4 pieces
- 4 tbsp canned sweet corn kernels
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, to garnish
- 2 tsp sesame seeds, toasted, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1860.2 kJ / 442.9 kcal
- Proteína
- 31.5 g
- Carbohidratos
- 24.3 g
- Grasa
- 23.9 g
- Grasas saturadas
- 7.8 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 1249.3 mg
Recetas alternativas
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean fried chicken
4 Std.
Chicken katsu curry with rice
1h 40 min.
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Korean beef bowl
1h 10min
Pork belly ramen
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Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Sticky chicken with infused rice and daikon
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Jiao zi (Chinese dumplings)
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Miso chicken noodle soup (gut health)
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