Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Crab Croquettes
- 100 g white bread, torn in pieces
- 70 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 60 g shallots, halved
- 60 g unsalted butter, diced
- 90 g plain flour
- ½ tsp mustard powder
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 400 g milk
- 100 g fresh crab meat, mix of brown and white
- 2 Tbsp fresh chives, finely chopped
Romesco Sauce
- 75 g blanched hazelnuts
- 2 - 3 garlic cloves, unpeeled, to taste
- 250 g roasted red peppers, preserved, cut in pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 15 g sherry vinegar
- 1 tsp sweet smoked paprika
- 2 pinches ground cayenne pepper
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
<br>Assembly
- 60 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 medium eggs, beaten
- sunflower oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 493 kJ / 118 kcal
- Proteína
- 5 g
- Carbohidratos
- 9 g
- Grasa
- 7 g
- Grasas saturadas
- 3 g
- Sodio
- 130 mg
Recetas alternativas
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Ninguna valoración
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2hod. 5min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Fresh Pasta Dough
1h
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3 Std. 15 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min