Dispositivos y accesorios
Empress Rice with Crème Anglaise
Prep. 40min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
-
whole milk350 g
-
caster sugar80 g
-
pudding rice50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
jelly cubes (quarter of one 135 g pack)3
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from medium eggs3
-
milk250 g
-
gelatine leaves4
-
whipping cream200 g
-
candied cherries diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
candied angelica diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
Kirsch20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 6 portions
Proteína
46 g
Calorías
9252 kJ /
2214 kcal
Grasa
122 g
Carbohidratos
199 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Patisserie
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Tiramisu
5h 20min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1h 10min
Taramasalata
15min
Mayonnaise
5min
Piped Raspberry Mousse
1h
Rhubarb Pancake Pieces
50min
Avocado Mayonnaise
10min
Floating Islands
40min
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
1h
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Chocolate Soufflé with Orange
45min