Dispositivos y accesorios
Steak Tartare
Prep. 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
filet mignon sinew free, fat removed, cubed (1 in.)8 oz
-
red onion in pieces (1 in.), plus 4 tbsp, diced, divided, plus extra to garnish1 oz
-
capers plus extra to serve1 - 2 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
egg yolks pasteurized (see Tip)4
-
fresh chives thinly chopped, to serve
-
lemon quartered, to serve1
-
Dijon mustard to serve
-
cornichons to serve
-
baguette thinly sliced, toasted8 - 16 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
26 g
Calorías
1699 kJ /
406 kcal
Grasa
10 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
52 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Back to Basics
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Steak au Poivre
20min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15min
Shrimp and Crab Stack
25min
Mango Blackberry Spritzer
2h 5min
Salmon Tartare
10min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18h 25min
Steak tartare
10min
Béarnaise sauce
15min
Pomegranate Mojito
10min
Tuna Tartare
40min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min