Dispositivos y accesorios
Caesar Salad
Prep. 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Salad
-
water18 oz
-
large eggs4
-
bread cubed (½ in.)7 oz
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
romaine lettuce cut into strips20 oz
Dressing
-
light olive oil divided8 ½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces5 ½ oz
-
garlic cloves3
-
anchovy fillet, in oil drained2 oz
-
mustard2 tsp
-
lime juice3 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
water2 ½ oz
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 6 portion
Proteína
15 g
Calorías
1945 kJ /
465 kcal
Grasa
36 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
22 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Home
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Margarita
10min
Guacamole
5min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Fish Tacos
45min
Mushroom Risotto
30min
Basil Pesto
10min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Shrimp Mousse
35min
Eggcellent Caesar Dressing
10min
Spinach and Artichoke Dip
20min