
Dispositivos y accesorios
Shrimp Cocktail
Prep. 5min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Sous-Vide Shrimp
-
large raw shrimp, peeled tail on, deveined24 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Cocktail Sauce
-
ketchup4 oz
-
chili sauce2 oz
-
prepared horseradish to taste1 oz
-
mayonnaise (opcional) to taste3 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
hot sauce to taste3 drops
-
capers (opcional) to taste2 tbsp
-
salt1 pinch
-
ice cubes to serve
-
fresh parsley leaves to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
210 kcal /
879 kJ
Proteína
16 g
Grasa
12 g
Carbohidratos
9 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
2 g
Sodio
1166 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Vintage Modern Mom
14 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos