Dispositivos y accesorios
Steak tartare
Prep. 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
839.3 mg
Proteína
20.3 g
Calorías
1140 kJ /
271.5 kcal
Grasa
11 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
3.1 g
Carbohidratos
22 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Tzatziki
15min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Steak Tartare
15min
Tzatziki
20min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Salmon Tartare
10min
Tuna Tartare
40min