Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
TM6 TM5

Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root

3.9 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 oz dried porcini mushrooms
  • 1 oz sesame oil
  • 2 oz leeks, trimmed, in pieces
  • 1 oz burdock root, peeled, in pieces
  • ½ oz ginger, peeled, in pieces (opcional)
  • 2 garlic cloves
  • 60 oz vegetable stock, low sodium
  • 5 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
  • 3 oz rice vinegar
  • 1 oz kale, center rib removed, thinly sliced
  • 4 oz baby bok choy, sliced (¼ in.)
  • 2 tbsp nutritional yeast
  • 3 green onions, thinly sliced
  • sesame seeds, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
444 kJ / 106 kcal
Proteína
2 g
Carbohidratos
13 g
Grasa
5 g
Fibra
2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas