Versiones compatibles
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
- 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
- 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
- 1 tsp fresh thyme (leaves only)
- 16 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz shallots, finely sliced (approx. 2 shallots)
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz apple, diced
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 6 oz onion, quartered
- 4 ½ oz celery, diced
- 14 oz bread slices, cubed (1 in.)
- 12 oz vegetable stock
- 1 oz dried cranberries
- 1 oz chopped walnuts
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1577 kJ / 377 kcal
- Proteína
- 11 g
- Carbohidratos
- 59 g
- Grasa
- 13 g
- Fibra
- 9 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Chopped Vegetable Salad
10 Min
Apple Cranberry Chutney
1 Std. 5 Min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Lentil Moussaka
2h 20min
Turkey Chili
45 Min
Yam Gratin
30min