Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 6 - 8 slices baguette, cut on the bias (approx. ¼ in.)
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 oz shallots, cut into pieces
-
1
red jalapeño pepper, stem and seeds removed
o bien 1 fresh Fresno chili, stem and seeds removed - 1 garlic clove
- 5 sprigs parsley, leaves only
- ¼ tsp salt, to taste
- 2 jars marinated artichoke hearts (6 oz jars), drained, divided
- 2 oz cream cheese, room temperature
- 1 tsp paprika
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 577 kJ / 138 kcal
- Proteína
- 6 g
- Carbohidratos
- 20 g
- Grasa
- 4 g
- Fibra
- 3 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Berry Mousse
4h 50 min
Brioche Creamed Corn
1h 10 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Bellini
5 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min