Dispositivos y accesorios
Paris Brest
Prep. 30min
Total 6h 40min
10 portions
Ingredientes
Crème pâtissière
-
milk375 g
-
unsalted butter15 g
-
eggs3
-
cornflour75 g
-
white sugar30 g
Hazelnut praline paste
-
toasted hazelnuts without skins220 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Choux pastry & Hazelnut cream
-
water150 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour120 g
-
eggs3
-
egg lightly beaten1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)230 g
Glaze & assembly
-
soft brown sugar10 g
-
icing sugar plus extra for dusting85 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
hot water (see Tips)25 - 30 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
98.4 mg
Proteína
10.2 g
Calorías
2287.7 kJ /
544.7 kcal
Grasa
34.4 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
12.8 g
Carbohidratos
51 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
How sweet it is
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Profiteroles
2h
Crème pâtissière
15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
Choux pastry
1h
Traditional crème brûlée
25h
Crème Pâtissière
15min
Mirror glaze cake
7h 55min
Gougères
55min
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Crème Pâtissière
15min
Gratin dauphinois
50min