Fraisier sponge
TM5 TM31 TM6

Fraisier sponge

4.0 (4 valoraciones )

Ingredientes

Sponge

  • butter, to grease
  • 6 eggs, separated, at room temperature
  • 115 g caster sugar
  • 70 g plain flour
  • 50 g vegetable oil

Vanilla diplomat mousse

  • 10 g titanium strength gelatine leaves
  • cold water, to soak
  • 330 g milk
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 60 g caster sugar
  • 25 g cornflour
  • 4 egg yolks (approx. 65 g)
  • 300 g thickened cream

Assembly

  • 10 - 12 fresh strawberries, whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)
  • 160 g fresh strawberries, hulled and sliced to layer
  • icing sugar, to dust
  • edible flowers, to decorate

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1927.3 kJ / 458.9 kcal
Proteína
11.3 g
Carbohidratos
38.5 g
Grasa
29.7 g
Grasas saturadas
13.4 g
Fibra
1.2 g
Sodio
100 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas