Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 170 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 100 g chilled water
Pork filling
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 900 g pork meat, sinew free, cut into cubes (2 cm), partially frozen
- 2 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 20 g brandy
- 100 g button mushrooms, sliced
- 20 g shelled pistachios (optional)
Assembly
- butter, to grease
- 300 g rindless bacon rashers (see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
Jelly
- 6 titanium strength gelatine leaves
- 200 g Madeira wine (see Tips)
- 130 g water
- 30 g pure maple syrup
- 1 tsp white wine vinegar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1879.9 kJ / 447.6 kcal
- Proteína
- 32.9 g
- Carbohidratos
- 33.8 g
- Grasa
- 20 g
- Grasas saturadas
- 10.9 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 1091.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Fig and walnut ice cream
8h 40 min.
Milanese risotto
25 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Boba Cheesecake
6h 45min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30 min
Sabayon
15min
Floating islands
40 Min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55 min
Boeuf bourguignon
1h 30 min
Gazpacho
1h 15min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 godz.