Dispositivos y accesorios
Sourdough potato bread
Prep. 10min
Total 5h
12 slices
Ingredientes
Ingredients
-
potatoes peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)150 g
-
water plus extra to spray135 g
-
milk60 g
-
caster sugar1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
egg1
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
252.7 mg
Proteína
5.6 g
Calorías
750.1 kJ /
179.3 kcal
Grasa
3 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
0.6 g
Carbohidratos
31.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Cheeseburger sliders
2 godz. 40 min
Apple frangipane tart
1 godz. 20 min
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Lemon glaze madeleines
24 godz. 30 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Beetroot and horseradish relish
50 min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Mini apple crumble cakes
1 godz. 15 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min