Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 350 g cauliflower, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 1 lime, zest only, no white pith
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 2 tbsp cumin seeds
- 4 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 2 cm piece fresh turmeric, peeled and cut into slices (see Tip)
- 6 garlic cloves
- ½ red onion (approx. 80 g)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 200 g raw cashews
- 400 g coconut milk
- 2 tsp curry powder
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 zucchini, cut into pieces (1 cm)
- 300 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (approx. 1 cm)
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2380.5 kJ / 566.8 kcal
- Proteína
- 16.1 g
- Carbohidratos
- 26.1 g
- Grasa
- 42.5 g
- Fibra
- 11.5 g
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