Dispositivos y accesorios
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
Prep. 25min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Brussels sprouts (see Tips)500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
toasted hazelnuts skinned100 g
-
sherry vinegar20 g
-
garlic cloves2
-
salt plus extra to season1 ¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
boiling water1000 g
-
short dried pasta of choice350 g
-
lemon juice1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1340.6 mg
Proteína
24.1 g
Calorías
3476.4 kJ /
827.7 kcal
Grasa
50.6 g
Fibra
11.5 g
Grasas saturadas
8.1 g
Carbohidratos
64.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meals in a Flash
91 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Polenta zucchini slice
2h 10min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Sweet and sour tempeh
50min
Cauliflower "fried" rice
45min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Tofu scramble
25min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Butternut mac and cheese
45min