Dispositivos y accesorios
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
Prep. 25min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Brussels sprouts (see Tips)500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
toasted hazelnuts skinned100 g
-
sherry vinegar20 g
-
garlic cloves2
-
salt plus extra to season1 ¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
boiling water1000 g
-
short dried pasta of choice350 g
-
lemon juice1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1340.6 mg
Proteína
24.1 g
Calorías
3476.4 kJ /
827.7 kcal
Grasa
50.6 g
Fibra
11.5 g
Grasas saturadas
8.1 g
Carbohidratos
64.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meals in a Flash
91 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Mediterranean vegetable bake
50min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Yasai miso ramen
35min
Butternut mac and cheese
45min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Eggplant with burghul
55min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Couscous tahini bowl
30min
Red lentil cauliflower dahl
35min